Dendrondata

Op maat gesneden software voor boomkwekers  en  handelaars in groen,
voor hoveniers en tuincentra

Opbouw en mogelijkheden
 
Dendrondata is modulair opgebouwd: sommige van onze klanten draaien met volle tevredenheid met het basispakket: relatiebeheer; orderbeheer; processen; facturering; artikelbeheer; codelijst. Anderen gebruiken hiernnaast één of meerdere uitbreidingen.
 
De Codelijst wordt gebruikt om nieuwe artikelen aan te maken. Er kan worden bijgeschreven en gewijzigd in deze lijst. Plantgegevens kunnen worden bijgeschreven, alsmede opmerkingen, die vervolgens worden meegenomen naar het Artikel.
Bij Artikelen kunnen de verschillende velden worden ingevuld.
Als vervolgens een Relatie is ingebracht, kan de eerste Order worden aangemaakt. Een Order kan in zijn geheel worden verwerkt richting Processen; het kan ook in gedeelten. Aan een Order kan een referentie worden meegegeven; dit kan ook aan een Orderregel.
Als een Order wordt verwerkt tot Proces kunnen er Procesetiketten worden afgedrukt. Er kan een Loodsbon en een Leverbon worden afgedrukt.
Van een Relatie kunnen meerdereProcessen worden bewaard om er een Verzamelfactuur van te maken. Eén enkel  Proces kan ook worden gefactueerd. 
De documenten worden intern gegenereerd; deze kunnen meteen worden gemaild en weergegeven in Word, pdf, excel; en worden geprint.
In het pakket zit een Factuuradministratie, inclusief herinneringen etc. 
Aan de basismodule kunnen een keur van modules worden toegevoegd:  Offertes, Inkoopmodule,Prijslijsten, Voorraadetikettering, koppeling met VARB, etc. Zie voor de modules onder: Bestellingen
 
Gebruikersgemak
 
Dendrondata kent een uitstekende zoek- en filterfunctie. Met eenvoud en snelheid kan door het geheel worden gemanouvreerd. Er kunnen gemakkelijk correcties worden aangebracht. Als bijvoorbeeld blijkt dat er op een factuur nog iets vergeten is, is dat met een enkele handeling te corrigeren. 
Er is in Dendrondata ook een ‘snelle route’ voorhanden. Met één enkele stap van order naar factuur! Als de order is ingebracht, rolt de factuur binnen luttele seconden de printer uit, of  is deze per email verstuurd.
Alles kan vanuit één hoofdscherm gebeuren; er is bewust gestreefd naar een minimum aan stappen, teneinde het gemak zo groot mogelijk te houden.

In onze software is de nieuwste koppeling met VARB reeds actief.
 
Demonstratie
 
Zoekt u andere software?  Of bent u nieuwsgiering naar Dendrondata? Aarzel niet om contact op te nemen.
info@giliamautomatisering.nl of bel: 0642173714 / 0517579587. We maken graag een afspraak om bij u langs te komen voor demo. Ervaar zelf het grote gebruikersgemak van Dendrondata!!
 
Installatie en support
 
Installatie van het pakket kost luttele minuten tot een half uur (afhankelijk van evt. reeds aanwezige databasesoftware) en kan desgewenst op afstand worden geregeld. Afhankelijk van uw eigen kundigheid kunnen wij de diverse instellingen voor u verzorgen.
 
Support. Telefonisch support en support op afstand is bij het onderhoudscontract inbegrepen. Naam*

Adres

Postcode

Plaats

Email*

Telefoon*

Waar kent u dendrondata van?

Validatiecode:*

* Verplicht invullen